Leírás a Budwig Központ kezelési programjáról

terapija

 • Budwig Protokoll

  Az oktatási programba való beíratkozás után, Ön részletes tájékoztatást kap arról, hogy hogyan is kezelte Dr. Budwig a betegeit. Megtudhatja, hogy milyen élelmiszereket kell biztosítania minden egyes nap a szervezet számára és melyek azok az élelmiszerek amelyeket kerülni kell az étkezés során. Megkapja a pontos leírást, a napi tervet és a programot, hogy Ön mindig tudja, mit mikor kell tennie. A program pár Budwig protokoll receptet is elkészít az Ön számára.

 • Kiválasztott gyógynövények

  Dr. Budwig nem hitt a mesterségesen előállított étrend kiegészítőkben. Ezért munkája során, a rák elleni küzdelemben, csak a természetes alapanyagú termékeket-kiegészítőket használta. Természetes növényi összetételű ételeket, teákat és fűszereket. Az oktatási programba való beíratkozás után, Ön is megkapja ezeknek a termékeknek a leírását és alkalmazási módját.

 • Mikróba megsemmisítési program

  Sok súlyos idült betegség, különböző parazitikus terhelésekkel függ össze. Az élősködők több, ismert fejlődési szakaszon mennek keresztül.

  A Zapper parazitaölő készülék, eltávolítja a szervezetből a vírusokat, káros baktériumokat és a mikróbákat, melyek megtalálhatóak minden egyes rákos sejtben. Megtanítjuk Önt arra, hogyan kezdje el az intenzív mikróba / élősködő / kórokozó tisztító programot. Ennek érdekében mi csak kimondottan természetes alapanyagú termékeket alkalmazunk, a Dr. Budwig által előírt javaslatokkal, és az ezüst-kolloid (ezüst víz) használatával. Az öt napig tartó program után, elkezdheti a nagyon hatékony máj-és epehólyag tisztító kúrát is.

 • Napi méregtelenítés

  Víz és kávé beöntés (klisztír), mely serketi a máj tisztitó képességét, és segít a mérgek eltávolításában. Nagyon sokszor a fájdalom kiváltó oka maga a baktérium, mely mérget termel. Ez az alkalmazási mód növeli a szervezet méregtelenítési folyamatát. A beöntést elvégezhetik nálunk az apartmanban az itt tartózkodási idő alatt, valamint az egészségügyi nővérek segítségével.

 • Alapvető máj-és epehólyag tisztító kúra

  A máj az egyik legfontossabb szervünk és tudjuk, hogy a 500-től 3000 feladatot végez el naponta. A kezelés alatt, megtanítunk Önnek egy olyan régi, azonban hatékony gyógyulási módot, mely sok embernek segített abban, hogy megtisztítsák szervezetüket és eltávolítsák az apró köveket az epehólyagból. Minden kőben tudjuk, hogy sajnos élősködők vannak. Mivel a mérgek a rák kiváltó okai, ezt a fajta terápiát nagyon fontos alkalmazni és elvégezni. Az öt napos máj- és epehólyag tisztítási kúra után megtanulja, hogy hogyan is kell ezt a tísztítási technikát alkalamazni.

 • Mágnesek a gyógyászatban

  A rákos sejtek savas pH-jú környezetben élnek, és nagyon gyenge az oxigén ellátásuk. A Budwig protokoll kezelés segítsésével és a mágnesek alkalmazásával megtanulják megváltoztatni a rákos sejtek pH értékét, és növelni tudják a sejtekbe bevitt oxigén mennyigégét is. A mágnesek napi használatával a fájdalom csökken, az energia fedig fokozódik.

  A rák megjelenésénél mindig két tényező van jelen: a savas pH érték és az oxigénhiány. A vér pH-értéke 7,4 (enyhén lúgos). Amikor a vér savassá vállik, alkalmas a betegségek kialakulására és a különböző tüneteket megjelenésére. Közismert, hogy az egészséges emberi sejt sok oxigént tartalmaz, a vér pedig lúgos pH értékű. A Budwig által ajánlott étrend (a lenolaj és a túróból származó proteinek keverékének) alkalmazása, valamint az orvosi mágnesek használata erőteljes gyógyulást eredményez.

 • Érzelmi gyógyulás-EFT

  A tanulmányok szerint az ember egészségügyi promblémáinak és zavarainak oka 85 % -ban, a negatív tapasztalatokkal van összefüggésben. EFT (Emotional Healing Technique)- Ézelmi Felszabadítás Technikája. Az EFT  alkalmazásával csökken a személy negatív érzelmi viszonyulása, állapota. A kezelés során megtanulja az EFT-t önnállóan alkalmazni a mindennapi életben, és amikor csak szüksége van rá.

 • Akupunktúra

  Erősíti a szervezet immunrendszerét és a test egészségi állapotát, segít megszabadulni a fájdalomtól és a duzzanatok által kiváltott panaszoktól. Javítja az étvágyat, segíti az emésztést, megoldja az alvási problémákat és javítja a ember közérzetét.

 • Emberi interperszonális kapcsolatok

  Minden ember életében előfordul, hogy nehéz természetű emberekkel kell fogalkozni, komunikálni és együtt dolgozni nap mint nap. Lehet ez szomszéd, egy rosszkedvű munkatárs, rokon, élettárs stb. Mindez negatív hatással lehet az egészségre, főleg ha ez folyamatossan, és hosszú ideig tart. Mi megtanítjuk Önnek, hogyan lehet békéssen és nyugodtabban élni, valamint tájékoztatást és képzést kap arról, hogy kapcsolatai hogyan változzanak pozitív irányba.

 • Fényterápia (színterápia)

  A fényterápiát szolgáló Bioptron gyógylámpa: minden színnek megvan a saját frekvenciája és rezgése. Amikor egy adott szín frekvenciája bejut a testünkbe, a kiváltott vibráció hatással van érzelmeinkre. A sárga és a narancssárga szín például, a boldogság érzésével van összefüggésben. A Budwig protokoll kezelése alatt kísérletezni tud különböző színekkel/fényekkel, és megtalalálja a magának legmegfelelőbb terápiát.

 • Bipoláris fény

  Az hogy a színnek jótékony hatása van a hangulatunkra, életünkre, az már több ezer éve ismert. Hiánya az egészség megváltozásához vezet. Az alternatív gyógyászatban kimondottan jelentős a színek világának felhasználása. A csakrák ill. akupunktúrás ingerpontok megvilágítása nagyban ösztönzi a szervezet öngyógyító folyamatainak élénkítését, célzottan terápiás hatású.

  Bipoláris fény: a szövetek megújulására, a fájdalom enyhítésésére és a duzzanat megszüntetésére szolgál.

 • Aqua detoxikáció-méregtelenítés

  Az aqua detoxikáció elnevezésű kezelés, segít a test méregtelenítésében a talp pórusain keresztül. Tudni kell, hogy a talp felületén, több mint 2000 pórus található. Napjainkban a méregtelenítés egyik leggyakrabban alkalmazott és bevált módja az Aqua Detox kezelés, amely segíti testünk bioenergia mezőinek helyreállítását, javítja sejtjeink működését, a nyirokkeringést, ezáltal a test megtisztulását.
 • Receptek

  Szakembereinktől a kezelés ideje alatt több Dr. Budwig által jóváhagyott étkezési receptet kapnak pácienseink, melyet alkalmazni tudnak a továbbiakban. Sok hasznos tanácsot és égészséges táplálkozási szokásokat is elsajátítanak a kezelés során.

 • Fájdalom ellen

  Sajnos sok daganatos beteg érez fájdalmat. A kezelés alatt megtanulják, hogyan lehet alkalmazni olaj-és más keverékeket, melyek természetes úton segítenek a fájdalom enyhítésében. Egyes gyógynövények, mint például a cayenne-i paprika küzd a baktériumok ellen, amelyek gyakran a kiváltó okai a fájdalomnak. Mint ahogy már említettük, a beöntés, a mágnesek és a máj méregtelenítése is nagy mértékben csökkenti a fájdalom érzését.

 • Kezelések a poliklinikán

  Minden nap, napi hét három órát töltenek el nálunk a páciensek, ahol megkapják a szükséges információkat és utasításokat. A tanfolyam sikeres elsajátítása után az ételek és gyümölcslevek elkészítését, valamint a beöntést már otthon végzik el.

 • Biorezonancia vizsgálat és terápia-SCIO

  A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A SCIO rendszer a kezelés erősségét, a különböző frekvenciákat automatikusan a páciens igényeihez igazítja. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen.

  A  SCIO az egyetlen rendszer a világon, amely több mint 50 különböző bioenergetikai – elemző és terápiás eljárást egyesít magába.A kezeléseknek ezt a formáját már világszerte nagyfokú terápiás sikerrel végzik. SCIO rendszert már több mint 20 éve használjáj a NASA-nál (National Aeronautics and Space Administration). A SCIO az összes betegséget kezeli. Elég hetente egyszer, idővel pedig havonta egyszer eljárni a  terápiára.

 • Masszázs

   A meridiánok a testet belülről behálózó energiafolyamok, melyek összekötik a bőrfelszín alatt elhelyezkedő több száz akupunktúrás pontot. Testünben található meridiánokon (12 meridián)  és  csatornákok keresztül folyik az életenergia a ” CHI “. A betegség pedig az energia áramlásának megszünését vagy zavarát jelenti.

  A testmasszázs jótékony hatásai: enyhíti a stresszt, szorongást, depressziót, a hátfájást, a nyakfájást. Enyhíti az izmok feszítését, a magas vérnyomást csökkenti. Lehetővé teszi a szívritmus, a vérnyomás és a vérkeringés normalizálódását, jobb alvást biztosít. Fokozza az izmok teljesítőképességét. Az energetikai masszázst a hagyományos gyógyászati módszerek kiegészítéseként, betegségek megelőzésére és a szervezet felfrissítésére ajánljuk.

 • Nyirokdrenázs

  A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét, és segíti a szövetekből történő salakanyag-kiválasztást.A nyirokdrenázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

 • Reflexoterápia

  A reflexoterápia több mint 5000 éves ősi gyógymód. Alapját reflexzónák képezik, amelyek az egész szervezet állapotára vetítődnek. A reflexológia olyan gyógyító tudomány, amelynél megnyílnak az életenergiát (Qi energiát) szállító csatornák (meridiánok), és lehetővé teszik az energia áramlását az egész testen keresztül, valamint annak behatolását a szervezet minden élő sejtjébe. 

 • Rehabilitációs masszázs

  Az adatok bevitele folyamatban van. Megértésüket köszönjük.

 • Bach-virágcseppek

  A Bach-virágcseppek 38 eszenciát tartalmaznak, amelyek szabadon virágzó növényekből származnak. Az említett növényeszenciák olyan gyógyszert képeznek, amely hatással vannak a lelki világunkra, a gondolatainkra, az érzelmeinkre és a belső élményeinkre. Feltalálójuk Dr. Edward Bach (1886-1936. Wells, UK) belgyógyász, patológus, bakteriológus, kutató és homeopata.

  Bach elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait. A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban.

 • Homeopátia

  A homeopátiás szerek természetes alapanyagokból (növényi, állati, ásványi eredet) speciális eljárással készülnek. Az orvos a gyógyszert egyénre szabottan, az ún. hasonlósági szabály (simile elv) alapján, igen részletes kórelőzmény felvétele után választja ki betege számára. A gyógyítás nem csak a beteg szervére irányul, hanem a testi-lelki harmónia teljes visszaállítására törekszik. Terhes nők, csecsemők , kisgyermekek, és idős emberek egyaránt használhatják.

 • Darkfield mikroszkópia

  Sötétlátóteres mikroszkópia (Darkfield microscopy). A mikroorganizmusok világának megismerésében alapvető szerep jutott a mikroszkópnak. Ez a technika (élő vércsepp analízis) nagyban megnöveli a mikroszkóp felbontóképességét, mert így baktériumok, sejtek, sejtközötti tér objektumai válnak láthatóvá. Ezzel a vizsgálattal végre jobb betekintést nyerünk a páciens egészségi állapotába. 

 • Energetikai gyakorlatok

  Az energetikailag helyes mozgás aktivizálja az életerőnket. Ha a testben kiegyensúlyozatlanságok keletkeznek és felhalmozódnak, akkor hajlamosabbá válunk arra, hogy a stresszhatásokra rosszul reagáljunk. Ezek az energetikai zavarok egy idő után betegségekké alakulnak át testünkben.

  Az energetikai gyakorlatok alkalmazásával, visszatudjuk állítani az energia központok egyensúlyát.

 • Radiesztézia

   A Radiesztézia ősrégi tudomány. A modern ember ma már nem csak arra fordít figyelmet, hogy hogyan bánik a testével, és hogy mit vesz magához, hanem a környezetének radiesztéziai, földsugárzástani harmonizálására is. Teszi ezt leginkább azokon a területeken, ahol életének nagy részét tölti, azaz ahol álomra hajtja a fejét, illetve ahol dolgozik és tanul. A kezelés lehetővé teszi az aura tisztitását és harmonizálását (meditálás, zene), az aura erejének mérését és felerősítését, a negativ és káros hatások illetve vibrációk eliminálását ,a csakrák kezelését, a tudatalatti állapot harmonizálását stb.

 • Reiki

  REI = univerzális, egyetemes KI = életerő, energia REIKI = univerzális életenergia. A gyógyító terápia érintéssel, így is nevezzik még a Reikit. A gyógyító, a kéz ráhelyezésével energiát ad a betegnek, vagy a rosszul működő testrészeknek. A kezelés során nem saját energiáit adja át, hanem mintegy csatornaként az univerzális energiákat közvetíti mely segít a sztressz kezelésénél, javítja a közérzetet és erősíti az immunrendszert.

 • Access Bars kezelés

  Access Bars kezelés a legrohamosabban terjedő személyiségfejlesztő modell. Egy érintés alapú, finom módszer, mely a tudatra hatva lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk minden korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől.

  Olvass tovább: http://www.leleksimogato.com/access-bars-kezeles/.

Jelentekezzen be a vizsgálatra!

Tudja meg milyen állapotban van szervezete! A vizsgálat után elkezdheti a Budwig Protokoll által ajánlott kezelést.Paket A
Paket B
Paket C
Badawi