Páciensek szállítása és az apartmanok 

prevoz

Szállítás

Amennyiben nem saját személygépkocsival érkeznek hozzánk, a hazai és külföldi páciensek számára egyaránt megszervezzük a szállítást. Amennyiben mozgásképtelen személyről van szó, az ALLEGRO magáncég egészségügyi gépjárműveit ajánljuk. A repülőtértől a szálláshelyig, valamint a szállodától a Badawi Poliklinikáig szintén megszervezzük a szállítást.

Szállás

Szép, jól felszerelt (blender, kávédaráló, turmixgép stb.) új apartmanokat kínálunk, pár kilométerre a Badawi Poliklinikától.

Kétágyas apartmanok

Kínálunk nagyon szép, kétágyas, 26 négyzetméteres apartmanokat. Fürdőszobával, zuhanyzóval, balkonnal, jól felszerelt konyhával, Dormeo matraccal ellátott ággyal és televízióval. A piac, üzletek, gyógyszertár és a posta 100 méterre található a szálláshelytől.

Ár: 20 EURÓ / éjszaka.

Háromágyas apartmanok

Kínálunk nagyon szép, háromágyas, 40 négyzetméteres apartmanokat. Fürdőszobával, zuhanyzóval balkonnal, felszerelt konyhával (blender, turmixgép), Dormeo matraccal ellátott két ággyal és egy kihúzható ággyal, televízióval. A piac, üzletek, gyógyszertár és a posta 100 méterre található a szálláshelytől. A Badawi Polilinika 2 km távolságra található.

Ár: 30 EURÓ / éjszaka.

Szállítás a Badawi Poliklinikáig saját gépkocsival, taxival valamint az Allegro magáncég egészségügyi gépjárműjével.

Jelentekezzen be a vizsgálatra!

Tudja meg milyen állapotban van szervezete! A vizsgálat után elkezdheti a Budwig Protokoll által ajánlott kezelést.Paket A
Paket B
Paket C
Badawi