Budwig Wellness program

program

A Budwig Protokoll-Budwig Wellness Program két hétig tart a Badawi Poliklinikán. Ebben a két hétben a páciens a program egy részét saját otthonában vagy a szállodában tölti, délutánonként viszont két héten keresztül 3-4 órát tölt el a poliklinikán, kellemes légkörben.

A-CSOMAG

Ár: 350.00 EURÓ

A kezelés időtartama: 2 óra

A kezelés leírása: konzultáció, kiegészítő csomag, teák, Zapper készülék, Budwig protokoll kézikönyv.

B-CSOMAG

Ár: 1100.00 EURÓ

A kezelés időtartama: 10 munkanap

A kezelés leírása: konzultáció, kiegészítő csomag, teák, Zapper készülék, Budwig protokoll kézikönyv, könyv a pozitív gondoskodásról, receptkönyv.

Terápia: akupunktúra -10 alkalom, masszázs és reflexoterápia- 10 alkalommal, biorezonanciás terápia- 10 alkalom, fényterápia- 10 alkalom, aqua detoxikáció-méregtelenítés- 4 alkalom, SCIO bioenergetikai – elemző és terápiás eljárás-3 alkalom, Bach-virágcseppek- 1 alkalom, valamint Érzelmi gyógyulás- Érzelmi Felszabadítás Technikája (EFT) – 2 alkalom.

 

C-CSOMAG

Ár: 2000.00 EURÓ

A kezelés időtartama: 10 munkanap

A kezelés leírása: konzultáció, kiegészítő csomag, teák, Zapper készülék, Budwig protokoll kézikönyv, könyv a pozitív gondoskodásról, receptkönyv Terápia: akupunktúra -10 alkalom, masszázs és reflexoterápia- 10 alkalommal, biorezonanciás terápia- 10 alkalom, fényterápia- 10 alkalom, aqua detoxikáció-méregtelenítés- 4 alkalom, SCIO bioenergetikai – elemző és terápiás eljárás- 3 alkalom, Bach-virágcseppek- 1 alkalom, Érzelmi gyógyulás- Érzelmi Felszabadítás Technikája (EFT) – 2 alkalom, Darkfield mikroszkópia- 1x, radiesztézia és aura healing kezelés-1x, energetikai gyakorlatok- 1x, Reiki- 2 alkalom szükség esetén többször is, homeopátiás kezelés szükség szerint, valamint rekonnekciós kezelés-gyógyítás szükség szerint.

Elhelyezés a kezelés ideje alatt: rendelkezésükre állnak kétágyas – és háromágyas apartmanok, a kezelés ideje alatt a szállítás biztosított a Badawi Poliklinikáig, valamint az egészségügyi személyzet szolgáltatásai is.

Program a hotelben / otthonban

Az ön számára a zöldségpiac, sétatér és uszoda közelében biztosítunk apartmanokat.
A lakosztályban az első naptól a Budwig protokoll szerint készíti önmagának a szörpöket és a táplálékot, hogy az rutinná, megszokottá váljon, mert ezt kell tennie hazatérését követően is.

A beöntés ugyancsak a lakosztályi programjának mindennapos része. Ha elég erősnek érzi magát, mély levegővételekkel napi kétszeri séta, délelőtt és este. Természetesen jó lenne, ha valakit magával tudna hozni, aki segítené vagy társaságot nyújtana Önnek.

Program a Poliklinikán

EDUKÁCIÓ/KÉPZÉS

Ez alatt a két hét alatt a páciens képzést kap:

  • betegségének okairól
  • arról, hogy hogyan válhat és maradhat egészséges
  • a nálunk kapott kezelésekről
  • a saját otthonában esetlegesen szükséges kezelésekről
  • a helyes táplálkozásról és receptekről
  • a helyes gondolkodásmódról, azaz a helyes életfelfogásról
  • a helyes testmozgásról, amely megfelel a páciens korának, testi és energiaállapotának
  • a környezetből származó káros vegyszerek elleni védekezésről.

TERÁPIÁK

A mindennapi terápiák sora: ZAPPER, SCIO, Aqua Derox, akupunktúra, bioptron lámpa (bipoláris fény), mágnesterápia, színterápia, EFT – az emocionális szabadság technikája, masszázs, reflexoterápia, valamint a Bach-virágcseppek használata.

TANÁCSOK

A kivizsgálás után ajánlást teszünk az Önnek megfelelő teákra, vitaminokra, ásványi anyagokra, táplálék-kiegészítőkre, illatanyagokra, a leginkább viselendő színekre illetve kristályra.

Jelentekezzen be a vizsgálatra!

Tudja meg milyen állapotban van szervezete! A vizsgálat után elkezdheti a Budwig Protokoll által ajánlott kezelést.Paket A
Paket B
Paket C
Badawi