Dr. Johanna Budwig természetes és holisztikus rákellenes kiegészítő programja

budwig_protokol

Manapság már sok olyan módszer és mód létezik a táplálkozásban, amelyek segítenek az idült betegségek kezelésében. Mi azért választottuk a Budwig protokoll programját, mert igen széleskörű. Nagy figyelmet fordít az ember fizikai, érzelmi és energetikai világára, amely elengedhetetlen a gyógyuláshoz vezető úton. Amikor odafigyelünk az emberre, és egyensúlyba hozzuk a fizikai, mentális és energetikai állapotát, nagy eredményeket és javulást várhatunk.

Ezért alkalmazunk egy különleges táplálkozási és több mint 10 féle természetes gyógymódot, melyek hozzájárulnak a test megerősítéséhez és gyógyulásához. Minden egyed képes regenerálódni, csak megfelelő környezetet kell biztosítani számára.

Miből is áll a Budwig protokoll?

A Budwig protokoll az imunrendszer javítására, a vér pH-értékének helyreállítására, a paraziták és kórokozók megsemmisítésére, a szervezet méregtelenítésére, a sejtek megfelelő fejlődésének visszaállítására, a megfelelő anyagcsere és az egészséges élet megszilárdítására szolgáló terápiákból áll.

Dr. Katarina Badawi tapasztalatai

Dr. Katarina Badawi 2009-ben meglátogatta a malagai Budwig Központot (Budwig Center, Spain), mely az egyetlen hivatalos és engedélyezett központ a Budwig kezelési program használatára. Dr. Katarina befejezte a BUDWIG WELLNESS COURSE tanfolyamot, majd elismervényt és felhatalmazást kapott a BUDWIG kezelési program további felhasználására és alkalmazására a Badawi Poliklinikán.

Dr. Johanna Budwig – Németország egyik legnépszerűbb biokémikusa és az egyik legjobb rákkutatója volt egész Európában. 1908-ban született és 95 évet élt. Hétszer jelölték a Nobel-díjra. Dr. Budwig a diéta és a protokoll segítségével, eredményes volt mindenféle daganatos betegség gyógyításában. Ezért használja a protokollt a Budwig Center mint alapprogramot a gyógyításban, melyet maga Dr. J. Budwig hagyott jóvá.

A gyógyításhoz való megközelítés

Dr. Budwig arra tanít meg bennünket, hogy hogyan kezeljük a rákos megbetegedések kiváltó okait különféle megbetegedéseknél: mellrák, tüdőrák, agyrák, prosztatarák, csontrák, húgyhólyag-daganat, méhnyakrák, nyelőcsőrák, gyomorrák, leukémia, Hodgkin-kór, bőrrák, asztma, fibromialgia, ekcemák és más egyéb gyakori súlyos betegségek.

Jelenleg 4 fő oka létezik a rákos megbetegedéseknek:

  • Mérgek (baktériumok, gombák, paraziták, kórokozók, stb.)
  • Gyenge immunrendszer (a stressz, a lelki trauma, túlhajszoltság vagy kimerültség)
  • Savas pH-értékű szervezet (pH-érték kiegyensúlyozatlanság)
  • Oxigénhiány (káros olajok/zsírok fogyasztása, a rossz vérkeringés, a testmozgás hiánya stb.)

Mint ahogy a gépjármű is leállna, ha eltávolítanák egy kerekét, ugyanígy a rák terjedése is leállna ha eltávolítanák a mozgató részeit. A rák nem halálos ítélet, de óriási kihívást jelent, és magasan képzett és fegyelmezett megközelítést követel a gyógyításban, különböző hatékony gyógynövényeket, teákat, válogatott ételeket és terápiákat használva.

Jelentkezzen be a vizsgálatra!

További információk és bejelentkezés

Jelentekezzen be a vizsgálatra!

Tudja meg milyen állapotban van szervezete! A vizsgálat után elkezdheti a Budwig Protokoll által ajánlott kezelést.



Paket A
Paket B
Paket C
Badawi